Dübörög a nyár és itt a gyümölcs-szezon kellős közepe, így most egy ilyen nyári ropogós, nagyon finom diós-cseresznyés sütit mutatok nektek. Ha vendégeket vártok, vagy csak egyszerűen szeretnétek valami igazi gyümölcsös finomsággal meglepni a családot, ebben egész biztos nem fogtok csalódni. Ráadásul nem is bonyolult az elkészítése sem.

Hozzávalók
Elkészítés
-
Elsőként a túrót beleraktam egy tálba.
-
Majd hozzáadtam a tojást,vaníliás pudingport és a joghurtot, végül az egészet rögtön össze is turmixoltam.
-
Ezután mehet bele a zabliszt és a sütőpor is.
-
Ha kész vagyunk, akkor egy jénai tálba öntöttem és ezúttal nem is raktam alá semmit, mert bőven van annyi nedvesség a masszában, hogy megvédje az odaégéstől.
-
Ezt követően a cseresznyére szórtam egy pici fahéjat, egy kis édesítővel megbolondítva, mert így sokkal jobb íze lesz majd a végeredménynek, ezután pedig a tésztára öntöttem az egész cseresznyés-faféjas-édesítős keveréket a dióval együtt.
-
Végül pedig 180 °C fokon addig sütöttem amíg aranybarna nem lett a teteje.
Mindössze ennyi, látjátok már kész is vagyunk ;)
Jó étvágyat hozzá!




